gallery/706152ca4ced68c74da1d6b48165cc97_ssage-voor-moeder-en-kind-1

Altijd al willen leren om je eigen kind te masseren?  Kom dan nu de ouder-kind workshop volgen!

Masseren en aanraken is een feestje, aanraken verhoogt het gevoel van verbondenheid en bied de ouder en/of verzorger een mooi middel om contact te maken met het kind. Kinderen willen altijd graag een momentje samen, massage is een mooi middel om dit momentje te creëren, samen contact te hebben en het levert positieve energie op. 

Individueel: Jij en je kind komen naar de praktijk toe. In overleg bepalen we de dag en het tijdstip. Het voordeel van de individuele cursus is dat er veel persoonlijke aandacht, tijd en rust is tijdens de massage. 

Wat leer je: allereerst zullen we aan de slag gaan met Happy Kids Massage. Dit gaat over de kleding heen. Door middel van gezellig kriebelliedjes, kriebelkaarten, verhalen en speciale gedichtjes leren ouder en kind spelenderwijs masseren. 

Aan het einde krijg je een leuk mini massage pakketje mee naar huis zodat je ook thuis nog lekker met de massages aan de slag kan.

Eventueel is het ook mogelijk om vervolgworkshops te volgen, hierbij leer ik je een hele lichaamsmassage te geven aan jouw kind (rug/nek/hoofd/buik/benen/armen/voeten). Dat doen we stapsgewijs en elke keer herhalen we eerst het geleerde voordat we nieuwe stappen en strijkingen leren. De massage wordt bij voorkeur met masageolie op de huid gegeven. Het kind houd wel altijd de onderbroek aan. Mocht het kind zich hierbij niet comfortabel voelen kan de massage altijd over de kleren heen gegeven worden.

gallery/De scholen zijn weer begonnen! (3)