gallery/706152ca4ced68c74da1d6b48165cc97_ssage-voor-moeder-en-kind-1

Mijn naam is Andrea de Ruijter. Ik ben getrouwd en moeder van 2 gevoelige kinderen. Wij hebben een dochter die heel gevoelig is en in het verleden ook een coachingstraject gevolgd heeft omdat ze wat steviger in haar schoenen wilde staan. Onze zoon heeft het stempel PDD-nos gekregen, dit valt onder de noemer autisme. Voor ons heeft hij geen stempel, maar is het gewoon een jongen met een gebruiksaanwijzing.

Wat wij aan onze eigen kinderen merken is dat zij veel baat hebben bij Rust, Regelmaat en Reinheid, een tip die wij kregen toen ze baby waren. Wat ik ook merk is dat als ik onrustig ben of niet lekker in mijn vel zit, mijn kinderen zich spiegelen aan mij en daar ook last van hebben. Het heeft echt een tijdje geduurd voordat ik me hier bewust van was.

Ik merkte dat het best lastig is om op korte termijn via het reguliere circuit hulp te vinden voor je kinderen als ze een steuntje in de rug nodig hebben. Dit heeft mij doen besluiten om diverse opleidingen te volgen en voor mezelf een praktijk te starten.

In 2015 heb ik deelgenomen aan een workshop Kindermassage, daarna zag ik hoe mijn eigen kinderen van een massage konden genieten. Dit was voor mij de aanzet om in 2016 deel te nemen aan de cursus Kindermasseuse en ontspanningscoach voor kinderen. In 2017 heb ik deelgenomen aan de basiscursus Intuïtieve Massage waardoor ik ook volwassenen kan masseren. Ik vindt het zo mooi hoe je mensen ziet ontspannen tijdens een massage.

Opleidingen:

2018 - opleiding Happy Kids trainer

2018 - opleiding Relax Kids coach

2017 – Diploma  Kindercoach (Sonnevelt opleidingen)

2017 – Certificaat Basiscursus Intuïtieve Massage (S-sense massage)

2016 – Certificaat Kindermasseuse en ontspanningscoach voor kinderen (Kinderprof)

2015 – Certificaat Kindermassage (Sabaaydi massage opleidingen)

gallery/De scholen zijn weer begonnen! (3)